...abyste se ani chvíli nenudili

Jaký byl Líbeznický koloběh 2016?

01.10.2016 13:25

Dne 17. září2016 se uskutečnil již 3. ročník oblíbeného závodu Líbeznický koloběh. A jak už nadpis napovídá, byl letošní závod silně poznamenán rozmary počasí. Po krásných slunečných dnech se večer před závodem zatáhlo a do startu hlavního závodu se na nás z nebe bez přestání valila voda. Naštěstí se startem prvních závodníků se počasí umoudřilo a vydrželo až do konce dne.

    V letošním ročníku došlo k několika změnám, které však byly ku prospěchu věci. Jednak se změnila část trasy, kde jsme vyměnili náročné stoupání na Beckov za ještě náročnější do Bořanovického lesa. Další změnou bylo zařazení orientačního závodu pro děti a závodu na freestylových koloběžkách do odpoledního programu (bohužel, závod na koloběžkách se díky počasí nemohl uskutečnit).

     V hlavním závodě se s nástrahami tratě úspěšně popralo 23 dvojic ve všech kategoriích. Trať byla mokrá a náročná, ale všichni závodníci ji úspěšně absolovovali a moc si ji pochvalovali. Děti si vyzkoušely orientační běh, kde na kilometrové trati pro ně bylo postaveno 9 kontrol, které postupně orazily a po fáborkách doběhly do cíle. Ženy a dívky si zatančily oblíbenou zumbu a nejmenší se utkali v závodě na odrážedlech a koloběžkách.

     Po každém závodě došlo k vyhlášení vítězů, při kterém si účastníci pochvalovali závody a báječnou atmosféru, která panovala v cíli a v dobré náladě se nesl i celý zbytek dne.

    Tímto bychom chtěli všem závodníkům, i těm, kteří nám se závody pomáhali a pomáhají, moc poděkovat a zároveň je pozvat na další ročník.

Za tým Líbeznického koloběhu – Martin Vyšínský

Vyhledávání

Kontakt

Stonožka Líbeznice, o.s. Ing. Miriam Kupková
Jana Pavelky 660
250 65 Líbeznice
+420 604 251 990