...abyste se ani chvíli nenudili

Atletika ve středu a tělocvična

10.10.2016 14:24

Milí sportovci a rodiče, 

 

mnozí se ptáte, jak to bude s pronájmem tělocvičny na středeční tréninky atletické přípravky i mini-přípravky, proto zde uvádím krátkou rekapitulaci:

  • Atletická přípravka:

Na jednáních se zástupci OP Líbeznice, kteří vedou koružek Mladý strážník (ve středu od 17.00 do 18.00 hodin) jsme se domluvili, že nám ve většině případů tělocvičnu "propustí". V loňském roce tělocvičnu v rámci svého kroužku využívali a byli tak hodní, že nám vyšli vstříc.

Domluvili jsme se ale, že v některých termínech jí potřebovat budou (cca jedna středa v měsíci). Konkrétní data bychom měli vědět začátkem listopadu. V tyto středy by pak mohla nastat situace, že z důvodu špatného počasí trénink budeme muset zrušit. 

Zatím zůstáváme u varianty venkovních tréninku - dokud to půjde. Za deště, pokud bude tělocvična volná, se trénink přesune tam. 

Z tohoto důvodu Vás prosíme, aby si děti nosily na tréninky oblečení i obuv na ven i do tělocvičny!!!

Pokud se situace nějak změní nebo se dozvíme termíny, kdy určitě nebudeme moct využít tělocvičnu, Vás budeme hned informovat, abyste s tím mohli počítat.

  • Atletická mini-přípravka:

Co se týká pronájmu tělocvičny na tréninky mini-přípravky - 5. 11. by se měla slavnostně otevírat nová tělocvična na Chrupavce, ve které máme rezervovaný čas na trénování. Zároveň čekáme na dokončení rekonstrukce střechy ZŠ a ZUŠ v Líbeznicích - abychom mohli jednat ještě o pronájmu tělocvičny školy u Duhovky, co by pro naše účely bylo více vyhovující.

 

Děkujeme za Vaši vstřícnost a pochopení.

Za stonožkový tým - Miriam Kupková

 

 

 

Vyhledávání

Kontakt

Stonožka Líbeznice, o.s. Ing. Miriam Kupková
Jana Pavelky 660
250 65 Líbeznice
+420 604 251 990